Producten

Zomer | De beste haartips

Yes het is finally vakantie! En dat betekent dat wij in deze periode heel veel te maken gaan krijgen met zon, chloor en zout… Super leuk voor ons, maar iets minder leuk voor je haar. Let er dus op dat je jouw haar in de zomerperiode extra goed verzorgt! Deze tips helpen je daar bij:

 

Verven
Het is het beste om agressieve behandelingen te vermijden voordat je op vakantie gaat. Nu snappen wij uiteraard dat je het liefst met een mooie nieuwe coupe op vakantie gaat en de show steelt! Wees gerust, er zijn echt wel mogelijkheden om jouw haar te kleuren met minder schadelijke producten. Bespreek met een kleurspecialist wat het beste is voor je haar en geef daarbij duidelijk aan dat je de komende tijd veel in de zon zit.

 

Producten
Cliché maar waar, investeer in je shampoo en andere producten. Ga ook op zoek naar de beste haarproducten voor jouw haar die ook nog eens beschermen tegen de zon. Zorg ervoor dat je producten in het bezit zijn van een uv-filter.

 

Uitspoelen
Wanneer je een duik in de zee of het zwembad neemt en kopje onder gaat zorg er dan altijd voor dat je je haar grondig uitspoelt! Na het uitspoelen raden wij je aan om gelijk je haar weer in te smeren met een product met uv-filter.

 

Masker
In de zomer doen we veel dingen die ons haar ernstig kunnen beschadigen, zoals zwemmen in de zee of een zwembad. Je haar verdient in deze periode dus ook extra verzorging. Zorg ervoor dat je elke week jouw haar behandelt met een voedend of herstellend masker.

 

Föhn
Laat de föhn en stijltang deze vakantie even lekker thuis! Beachwaves zijn helemaal in en als je je haar laat drogen aan de lucht blijft je haar een stuk gezonder!

 

zomer haar tips   zomer haar tips   zomer haar tips

 

Beeld: Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welcome @ Hair 4U ZaandamBelangrijke informatie tijdens Corona periode.

Beste Klant,

Tijdens Corona periode hebben wij helaas beperkingen. Zo kunnen dames alleen telefonisch of via Whatsapp een afspraak maken. 075 616 49 36 of 06 83 67 95 87 

Dit komt doordat we beperkt aantal mensen in de salon mogen hebben en de behandelingen langer duren dan die van de heren.

Voor jouw en onze veiligheid is Hair 4U voorzien van luchtzuiveringsinstallatie met HEPA filter, UV-C lamp en een ionisator.

Verder is er ruim 3 meter ruimte tussen de stoelen en alles wordt na iedere klant grondig gedesinfecteerd. Zo hebben wij ook voor je handen een automatische handgel zuil en schermen tussen de wastafels.

Met trots kunnen wij melden dat wij sinds 2020 geen één besmetting hebben gehad in de salon. Tevens willen wij ook melden dat wij alle bezoekers van Hair 4U respecteren en doen niet aan discriminatie en uitsluiting van mensen. Kortom je bent verstandig genoeg om bij klachten thuis te blijven zodat wij samen kunnen deelnemen aan een veilige maatschappij.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Hair 4U Management