Producten

Sinds 2002 is Hair4U Zaandam voor jou een salon vol fashion, stijl en ontspanning. Elke klant is bij ons uniek en wordt behandeld naar zijn of haar wensen. Onze kapsalon is een klasse apart wanneer het gaat om haarkleuring. Onze stylisten werken met de meest geavanceerde technieken om tot vernieuwende en intense kleursensaties te komen. Bij Hair4U is innovatie en vakmanschap in perfecte balans gebracht waarbij kwaliteit voorop staat.

Hair4U is een total experience van de mooie dingen in het leven. Terwijl jij heerlijk relaxt in een hippe omgeving met muziek, fashion en nieuws op het gebied van haar en beauty, wordt jouw haar verwend en verzorgd met de meest exclusieve haarproducten. Een bezoek aan onze kapsalon is even ontsnappen aan de sleur en stress van alledag. Hair4U is a world that celebrates your hair!

Onze filosofie

De filosofie achter onze salon is een combinatie van stijl, creativiteit en luxe voor jou en jouw haar. Sinds de oprichting van Hair4U in 2002 door Ayt en Sandra, draagt het topteam van Hair4U deze filosofie uit naar elke klant. Naast de passie voor haarkleuring, voorzien wij de klant altijd van de nieuwste trends en haartechnieken – wat wij vertalen naar een kapsel wat bij hem of haar past. A perfect fit. Jouw wensen staan hierbij voorop! Van kinky tot klassiek: onze specialisten geven jou met veel plezier en passie het kapsel waar jij naar verlangt.