Producten

Sinds 2002 is Hair4U Zaandam voor jou een salon vol fashion, stijl en ontspanning. Elke klant is bij ons uniek en wordt behandeld naar zijn of haar wensen. Onze kapsalon is een klasse apart wanneer het gaat om haarkleuring. Onze stylisten werken met de meest geavanceerde technieken om tot vernieuwende en intense kleursensaties te komen. Bij Hair4U is innovatie en vakmanschap in perfecte balans gebracht waarbij kwaliteit voorop staat.

Hair4U is een total experience van de mooie dingen in het leven. Terwijl jij heerlijk relaxt in een hippe omgeving met muziek, fashion en nieuws op het gebied van haar en beauty, wordt jouw haar verwend en verzorgd met de meest exclusieve haarproducten. Een bezoek aan onze kapsalon is even ontsnappen aan de sleur en stress van alledag. Hair4U is a world that celebrates your hair!

Onze filosofie

De filosofie achter onze salon is een combinatie van stijl, creativiteit en luxe voor jou en jouw haar. Sinds de oprichting van Hair4U in 2002 door Ayt en Sandra, draagt het topteam van Hair4U deze filosofie uit naar elke klant. Naast de passie voor haarkleuring, voorzien wij de klant altijd van de nieuwste trends en haartechnieken – wat wij vertalen naar een kapsel wat bij hem of haar past. A perfect fit. Jouw wensen staan hierbij voorop! Van kinky tot klassiek: onze specialisten geven jou met veel plezier en passie het kapsel waar jij naar verlangt.

 

Welcome @ Hair 4U ZaandamBelangrijke informatie tijdens Corona periode.

Beste Klant,

Tijdens Corona periode hebben wij helaas beperkingen. Zo kunnen dames alleen telefonisch of via Whatsapp een afspraak maken. 075 616 49 36 of 06 83 67 95 87 

Dit komt doordat we beperkt aantal mensen in de salon mogen hebben en de behandelingen langer duren dan die van de heren.

Voor jouw en onze veiligheid is Hair 4U voorzien van luchtzuiveringsinstallatie met HEPA filter, UV-C lamp en een ionisator.

Verder is er ruim 3 meter ruimte tussen de stoelen en alles wordt na iedere klant grondig gedesinfecteerd. Zo hebben wij ook voor je handen een automatische handgel zuil en schermen tussen de wastafels.

Met trots kunnen wij melden dat wij sinds 2020 geen één besmetting hebben gehad in de salon. Tevens willen wij ook melden dat wij alle bezoekers van Hair 4U respecteren en doen niet aan discriminatie en uitsluiting van mensen. Kortom je bent verstandig genoeg om bij klachten thuis te blijven zodat wij samen kunnen deelnemen aan een veilige maatschappij.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Hair 4U Management