Producten

Kies de haarkleur die bij je past

Er zijn mensen die zich bij de keuze van een haarkleur maar al te graag laten leiden door de trends van het moment. Trends zijn nou eenmaal erg verleidelijk, maar belangrijker is wat de kleur bij jou doet. Word je er mooier van?

Lees meer

20% Discount

Bij Hair 4U vinden wij dat je er op en top uit moet zien. Daarom trakteerd Hair 4U haar  members met 20% discount op je kleur behandeling wanneer je deze binnen 6 weken herhaald. Informeer bij onze hostess naar de mogelijkheden.

Lees meer
foilyage

Trend alert | Foilyage

A new trend is born! Uiteraard kennen wij allemaal de balayage trend welke nog steeds hipper dan hip is maar een zustertrend was geboren in 2018, maar er is al een variant erop in 2018….. lees maar verder…!

Lees meer

MEN’S HAIR TIPS

Ook mannen kunnen af en toe wat extra tips gebruiken op het gebied van haarverzorging. Natuurlijk wil je het liefst zo snel mogelijk klaar zijn en er toch stylish uit zien. Hair4U zet 10 tips voor je op een rij waardoor jij er elke dag weer verzorgd bij zult lopen!

Lees meer
Happy Valentine! Alles over cadeautjes voor hem en haar bij Hair4u | Kapper in Zaandam

Happy Valentine!

She loves me, she loves me not… Woensdag de 14e is het weer zo ver: Valentijnsdag. De dag zelf is leuk, maar voor velen gaat er een hoop voorbereiding aan vooraf. Wij zochten uit hoe: lees hieronder de grappigste weetjes die wij tegenkwamen over deze liefdevolle dag.

Lees meer

Do’s & dont’s met dun haar

Do’s & don’ts als je dun haar hebt; wat zijn je mogelijkheden? Dun haar betekent dat je haar vaak plat zit. Je föhnt je haar op z’n kop, spuit er een liter haarlak in, maar je ziet er toch niet uit. Is dan niets mogelijk? Jawel hoor. Zelfs met dun haar kan je de zo gewenste … Lees meer

Lees meer