Producten

langhaar

Houd je lokken mooi | Lang haar

Heb jij lang haar en wil je er alles aan doen om je lange lokken zo lang en mooi mogelijk te houden? In deze blog vertellen wij je alles wat je juist niet moet doen:

Lees meer
statisch haar

S.O.S: Statisch haar!

Helaas kennen we het allemaal, statisch haar.. Zeker in de wintermaanden gebeurt het vaak dat je haar statisch is. Één ding is zeker, statisch haar is een echte no-go!

Lees meer

Employee of the Year

And the winner is…… STEPHANIE!! Gefeliciteerd met employee of the year award🥇 #hair4uzaandam #shoeboxbergen

Lees meer
Crimped hair

Weekly inspiration | Crimped hair

Crimped hair, het is een trend uit de nineties die weer helemaal terug komt. Het afgelopen jaar zagen we deze trend op het straatbeeld al steeds vaker voorbij komen

Lees meer
rose gold hair

Weekly inspiration: rose gold hair

Rose gold hair is stil going strong! Eerder zagen wij al denim hair, rainbow bangs en granny hair maar een nieuwe trend is geboren. Rose gold hair is helemaal hot and happening.

Lees meer

Gezond haar: sterk, glanzend en volumineus

Het essentiële aminozuur lysine wordt beschouwd als één van de belangrijkste aminozuren voor gezond haar, wellicht doordat dit de opname van zink en ijzer verbetert. Proteïnerijke voeding zoals vlees, vis, tofu en tempeh bevat lysine.

Lees meer

Brillen en kapsels, hoe combineer je die?

Er komt een dag en dan heb je een bril nodig. Het uitzoeken van de bril is op zich al een hele klus. Laat staan in combinatie met je haar. Haar los of in een knotje? Bedenk dat wanneer je bij ons langs komt het effect weleens totaal anders kan worden nu je een bril … Lees meer

Lees meer