Producten

Dun haar

Every man’s nightmare | Dun haar

We weten dat het de nachtmerrie is van iedere man; dunner wordend haar… Maar geen paniek! Er is geen reden toe om gelijk je mooie lokken gedag te zeggen en het scheerapparaat over je hoofd te halen. Er zijn genoeg andere oplossingen die jouw haar dikker doen lijken!

Lees meer
vet haar

What to do: vet haar

Het hebben van vet haar is een probleem wat het uiterlijk van je haar zeker niet ten goede komt. In deze blog leggen wij uit wat de oorzaken kunnen zijn van vet haar en hoe je dit kan verminderen.

Lees meer
uitgroei

Zo verberg jij jouw uitgroei

Tegenwoordig is een uitgroei al lang niet meer zo erg als vroeger, een donkere aanzet kan juist heel stoer overkomen! Toch zijn er nog steeds een aantal situaties waar we graag zo snel mogelijk van onze uitgroei af willen, denk bijvoorbeeld aan een sollicitatie of een date.

Lees meer

Kies de haarkleur die bij je past

Er zijn mensen die zich bij de keuze van een haarkleur maar al te graag laten leiden door de trends van het moment. Trends zijn nou eenmaal erg verleidelijk, maar belangrijker is wat de kleur bij jou doet. Word je er mooier van?

Lees meer

20% Discount

Bij Hair 4U vinden wij dat je er op en top uit moet zien. Daarom trakteerd Hair 4U haar  members met 20% discount op je kleur behandeling wanneer je deze binnen 6 weken herhaald. Informeer bij onze hostess naar de mogelijkheden.

Lees meer