Producten

Color Change?

Van donker naar blond of een totale kleurverandering?

Iedere keer zien we beroemdheden voorbijkomen met de nieuwste haartrends. Iconen zoals The Kardashians, Pink, Billie Eilish, etc. Bij vele mensen ontstaat de verleiding om voor die nieuwe look en/of die nieuwe kleur te gaan. We betrappen onszelf er allemaal op. Wanneer dit het geval is willen wij je op het volgende wijzen: ‘weet waar je aan begint’..

Neem s.v.p. de tijd als je naar een blonde kleur wilt gaan. Wij hanteren graag een ’Low & Slow’ methode in de salon. Dit betekent zo mild mogelijk kleuren. Dat kost tijd en soms stappen naar het eindresultaat.

Bijvoorbeeld een kleur als platinablond. Om het gewenste eindresultaat van één kleur te behalen werken wij het liefst in fases als er meerdere kleuren in het haar zitten. De kleuren worden eerst naar elkaar toegebracht; eerst de hardnekkigste kleur aanpakken en daarna volgt de rest van het haar. Wanneer de juiste kleurhoogte is bereikt kan de toner eroverheen om de gewenste kleur te krijgen.

TIP!

Zorg voor een passend budget:

Totale ontkleuring is de Champions League op het gebied van haarkleuringen en vereist veel kennis, vakmanschap en de juiste

hoeveelheid aan beste producten. Wij zien vaak dat iemand een Fiat budget heeft en daarvoor een Rolls Royce verwacht!

Iedere drie tot zes weken het haar bijwerken met een toner.

Lichter gekleurd haar heeft weinig pint erin t.o.v. bruin of donkerdere haarkleuren. Wanneer je, in het bigin, vaker laat tonen bouw je pigment op en is de houdbaarheid van je kleur beter.

Investeren in de juiste en goede producten is een must bij ontkleuringen:

In de salon doen wij dit voor je tijdens de behandeling. Aan jou de taak om dit thuis bij te houden. Gebruik naast je verzorgende shampoo een zilvershampoo en ook na het wassen de juiste verzorging.

WISSEL JIJ VEEL VAN KLEUR? 

Wij raden jou aan om dan niet platinablond te gaan. Het is een lastige beslissing om te maken, maar wel de beste voor jou haar. Je gaat namelijk nooit datgene krijgen wat jij verwacht. Het is misschien niet wat je wilt horen, maar wel de waarheid. Tenslotte is de kwaliteit van je haar veel belangrijker dan je wens!

Hopelijk heb je wat aan deze informatie als je verleidt wordt door alle haarkleur trends die voorbijkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *