Producten

Bedtime stories: slapen met nat haar?

Nat haar

Je kent het wel: je hebt een lange dag gehad, bent moe en gaat voor de ontspanning voor het slapengaan onder de warme douche. Door de vermoeidheid heb je daarna eigenlijk weinig zin om nog eens je haar droog te föhnen. Veel dames slapen met nat haar uit gemak of om de volgende ochtend met mooie golvende lokken wakker te worden. Stop what you’re doing: dit is namelijk heel slecht voor je haar! Wanneer het haar nat is, is het ten eerste door de bewegingen die je met je hoofd maakt erg vatbaar voor het ontstaan van klitten en of knopen. Als je de volgende ochtend flink aan de gang moet met je borstel ben je natuurlijk ook niet heel happy aangezien dit voor afgebroken en beschadigd haar zorgt.

Naast dat je haar erg kwetsbaar is voor knopen en klitten, beschadigt nat haar veel sneller dan droog haar. Nat haar kan door het alkalisch vermogen van water opzwellen wat er voor zorgt dat de poreusheid van je lokken toeneemt. Het gevolg hiervan is dat je haar sneller afbreekt en de punten sneller zullen splijten.

Hair4U TIP: Was je haar in de ochtend! Onder de douche word je meteen wakker, dus dat is een hele fijne bijkomstigheid. Wil je heel graag je haar voor het slapen gaan wassen? Was het dan direct nadat je thuis komt, zodat je haar alle tijd heeft om te drogen. De laatste, meest voor de hand liggende optie is de föhn gebruiken.

1f3b18c3fef447a0b92ace4caf9a6b60

Op welk moment van de dag was jij het liefst jouw haar? Let us know!

Beeld: Pinterest.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We are in LOCKDOWN until feb.9thSupport your locals

Beste klant,

Door de nieuwe maatregelen van het kabinet zijn wij tot en met 9 februari as. gesloten. Wij hebben wel wat mogelijkheden om samen door deze periode te komen nl.:

  • Je kunt bij ons uitgroei Color Kit bestellen of een Toner voor mensen met een highlights of balayage.
  • Haarproducten voor thuis gebruik.
  • Tools zoals, föhns, stijltangen, krultangen, warmte borstels, föhnborstels, etc.
  • Gift boxes op maat om cadeau te geven aan iemand.

Je kunt voor bovengenoemde alleen telefonisch een afspraak maken, iedere werkdag van 09:00 tot 21:00 uur, via 075 - 616 49 36 of 06 - 83 67 95 87. WhatsApp is ook mogelijk.

Wij geven je advies en bezorgen het persoonlijk, binnen Zaanstreek, zelfde of de volgende dag.

Support your locals! Stay safe & healthy!

Warme groet,

Hair 4U Management