Producten

Healthy hair | hairhacks

Tegenwoordig is iedereen bezig met een ultra healthy lifestyle en daar hoort natuurlijk ook healthy hair bij.  Door een tekort aan bepaalde voedingsstoffen kan de conditie van jouw hoofdhuid en haar sterk verslechteren.

Dat gezond eten voor je lichaam heel goed is dat wisten wij natuurlijk al maar dat gezond eten ook helpt om een vollere haardos te krijgen daar is niet iedereen zich van bewust. Hieronder hebben wij voor jou vijf superfoods beschreven welke goed zijn voor je lichaam én haar:

 

1. Wilde zalm. Zalmfilet zit boordevol Omega 3 vetzuren welke hart en vaatziekten tegengaan. Ook bevat deze vis een flinke dosis ijzer en B12 wat zorgt voor goed gehydrateerd haar en een gezonde hoofdhuid.

2. Chia zaden. Chia zaden zitten boordevol mineralen en zijn dan ook ontzettend goed voor je huid. Behalve mineralen bevatten chia zaden antioxidanten die ervoor zorgen dat jouw haar glanzend blijft.

3. Bonen. Bonen bevatten zink, ijzer en biotine die de conditie van jouw haar verbeteren. Ook schijnen bonen kaalheid en grijs haar tegen te gaan!

4. Paprika. De rode, groene en gele paprika zijn ontzettend gezond voor jouw huid en haar. Paprika’s zitten vol met vitamine C waardoor de productie van jouw collageen een boost krijgt wat leidt tot gezond en stralend haar.

5. Zoete aardappel. Haaruitval kan verminderen door het eten van zoete aardappelen. Hoe? Zoete aardappel zit vol met caroteen, jouw lichaam zet deze antioxidant om in vitamine A. Vitamine A bevordert de groei van gezonde cellen en weefsel, inclusief het haar en de hoofdhuid. Gekookt, geroosterd of gebakken, zoete aardappelen zijn altijd een goed idee!

Meer tips voor gezonder haar? Lees deze hier. 

healthy hairHealthy hairhealthy hair

Beeld: Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *