Producten

Tips and tricks | Zo houd je jouw blonde lokken mooi

Platinablond is dé kleur op het moment and we love it! Maar het mooi houden van je blonde lokken is best wel een uitdaging. Zeker nu het zomerseizoen is aangebroken en het weer warmer wordt… Maar geen paniek! Wij hebben voor jij de ultieme tips om ook in de zomer je geblondeerde lokken zo mooi mogelijk te houden:

Zilvershampoo
Deze tip is wellicht de meest belangrijke tip binnen dit artikel. Om ervoor te zorgen dat je lokken een koele ondertoon behouden is het een echte noodzaak dat je altijd een goede zilvershampoo in de badkamer hebt staan. Om het beste resultaat te krijgen kan je het beste de shampoo 3 tot 5 minuten in laten werken.

Uv werende producten
We kunnen het echt niet vaak genoeg zeggen; bescherm je haar goed tegen de zon! En uiteraard al helemaal als je je haar geblondeerd hebt en je kleur graag zo wil houden.

Mooi groen is niet lelijk
Ja we hebben er allemaal wel eens van gehoord, je haar kan groen worden als je met geblondeerd haar gaat zwemmen in chloorwater. Probeer dit dan ook voor de zekerheid gewoon niet te doen, voorkomen is beter dan genezen. Mocht je toch eigenwijs zijn en wel in het chloorwater willen zwemmen, zorg er dan voor dat je jouw haar  van te voren met kraanwater “wast” zo wordt het chloor minder snel opgenomen in jouw haar. Zorg dat je altijd een aspirine bij de hand hebt. Wordt je haar namelijk groen na dat je bent gaan zwemmen in chloorwater, dan los je twee aspirines op in water en spoelt het daarmee uit.

 

blonde   blonde   blonde

 

Beeld: Pinterest.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Welcome @ Hair 4U ZaandamBelangrijke informatie tijdens Corona periode.

Beste Klant,

Tijdens Corona periode hebben wij helaas beperkingen. Zo kunnen dames alleen telefonisch of via Whatsapp een afspraak maken. 075 616 49 36 of 06 83 67 95 87 

Dit komt doordat we beperkt aantal mensen in de salon mogen hebben en de behandelingen langer duren dan die van de heren.

Voor jouw en onze veiligheid is Hair 4U voorzien van luchtzuiveringsinstallatie met HEPA filter, UV-C lamp en een ionisator.

Verder is er ruim 3 meter ruimte tussen de stoelen en alles wordt na iedere klant grondig gedesinfecteerd. Zo hebben wij ook voor je handen een automatische handgel zuil en schermen tussen de wastafels.

Met trots kunnen wij melden dat wij sinds 2020 geen één besmetting hebben gehad in de salon. Tevens willen wij ook melden dat wij alle bezoekers van Hair 4U respecteren en doen niet aan discriminatie en uitsluiting van mensen. Kortom je bent verstandig genoeg om bij klachten thuis te blijven zodat wij samen kunnen deelnemen aan een veilige maatschappij.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Hair 4U Management