Producten

Vijf tips | healthy summer hair

De zomer komt eraan en we love it! Het zonnetje gaat weer schijnen en dat vinden we natuurlijk heerlijk, maar je haar heeft in deze periode ook meer verzorging nodig. Om ervoor te zorgen dat jij met een mooie volle haarbos de zomer in gaat hebben wij van Hair4U vijf gouden tips klaargezet.

 

1.De juiste shampoo. Het is natuurlijk altijd belangrijk om de juiste shampoo te gebruiken welke perfect aansluit op jouw haartype. Met het oog op de zomer is het verstandig om je haar te wassen met een lichte shampoo welke ingrediënten bevatten als keratine en biotine.

2.No-go: stijltang. In de zomerperiode is een natuurlijke beach look helemaal hot. Een hele goede reden om de stijltang even weg te leggen en je haar de welverdiende rust te geven.

3.Healthy food. Het is een feit dat gezond haar in lijn staat met gezond eten. In de lente kan het echter nog weleens voorkomen dat je meer haar verliest dan normaal. Om dit enigszins tegen te gaan is het aan te raden om op je voeding te letten, ga hierbij vooral voor voeding welke veel ijzer bevatten. Benieuwd welke superfoods super healthy zijn voor je haar? Lees dan dit artikel.

4.Just keep swimming. Er is natuurlijk niks lekkerder dan met het mooie weer een duik te nemen in de zee of het zwembad. Zwemmen in chloorwater? Maak je haar eerst nat met normaal kraanwater voordat je het zwembad in duikt. Als je je haar eerst nat maakt dan kan je haar minder water met chloor opnemen. Wat betreft de zee geldt het volgende; less is more. Zeewater tast de haarschors aan en is daardoor niet heel goed voor je haar. Ga dus niet te lang het zeewater in en spoel je haar gelijk uit zodra je de zee uitkomt.

5.Brush it. In de lente en de zomer is je haar veel kwetsbaarder dan normaal. Zorg ervoor dat jij je haar niet te veel borstelt. Dit zou namelijk kunnen leiden tot meer haaruitval dan normaal is en beschadigt je haar.

 

Mooi haar in de lenteMooi haar in de lenteMooi haar in de lente

 

Beelden: Pinterest

Van je beste kapper van Zaandam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij zijn gelukkig weer openwel aangepast aan "het nieuwe normaal"

Beste klant,

Door de maatregelen die getroffen zijn kunnen wij helaas een beperkt aantal klanten per dag helpen. Om alle klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen zijn wij extra en langer open van maandag t/m zaterdag. Wij werken uitsluitend op afspraak om het aantal personen tegelijk in de salon aanwezig zijn te kunnen regulieren.

Het protocol is alleen telefonisch een afspraak maken, iedere werkdag van 09:00 tot 20:00 uur, via 075-6164936 of 06-83679587. Online afspreken wordt in een later stadium weer ingevoerd.

Bedankt voor je begrip!

Warme groet,

Hair 4U Management